Vítejte na serveru KSTROJE.CZ

Předmětem činnosti naší firmy Josef Kyncl - STROJE A ZAŘÍZENÍ - je nákup a prodej použitých obráběcích a tvářecích strojů a ostatních strojů a zařízení pro kovozpracovatelský průmysl.

Za více jak desetiletou činnost v tomto oboru jsme podstatně rozšířili nabídku strojů a zařízení, dosáhli vysokou technickou a odbornou způsobilost pro poskytování komplexních služeb spojených s nabídkou a dodávkou strojů   a  získali pověst dobrého a spolehlivého obchodního partnera pro klienty v České republice, na Slovensku, v Polsku, v Maďarsku a dalších zemích.

V naší nabídce použitých strojů najdete obsáhlý seznam obráběcích a tvářecích strojů, příslušenství , pomůcek a zařízení , které jsou k pohotovému dodání z našich skladových zásob – ze skladů umístěných v lokalitách Trutnov, Hradec Králové a Brno.

Součástí výkupu nevyužitých a nadbytečných strojů a jejich následného prodeje novým uživatelům je jejich odborné ošetření, případná renovace nebo oprava po dohodě se zákazníkem.

Na přání zákazníka zajišťujeme také technickou dokumentaci a technickou pomoc při instalaci stroje a uvedení do provozu, případně demontáž, nakládku stroje a přepravu do místa určení k zákazníkovi.

Poptáváme

Lisy
-
PYE 100, PYE 160, PYE 250
Lis hydraulický
-
LEK 250
Lis výstředníkový
-
LKO 315, LKO 500, LDO 315, LDO 500
Lis klikový ostřihovací
-
PYE 25 S1 ( nebo S2 )
Lis hydraulický
-
PYE 10
Lis hydraulický
Soustruhy
-
SN 50 / 1000 až 1500
Soustruh hrotový
-
SU 63 / 2000
Soustruh hrotový
-
SPT 32
Soustruh poloautomatický